Cykelutvärdering och kollektivtrafiksaggro.

Kristin överlevde lärakännalägret! Med rumpan i behåll! Riktigt trevligt läger må jag säga, även om slutdestinationen, som jag ärligt talat glömt/förträngt? namnet på, samhälle är att ta i och kalla det. En samling hus är väl det som ligger närmast till hands. Roligt och lyckat blev det i alla fall, men höjdpunkter som en oväntad 3:plats i kanottävlingen, trevlig nattpromenad, stora korvkoket och josefinmassage. Bara för att nämna några. Lite mindre trevligt var min transport hem igårkväll. AHH! Jag tänker snart ta livet av SJ, tyvärr känns det som att jag inte är ensam om att tänkt tanken, och än så länge lever dom ju så...? Associationer till SJ är förseningar, spräckta planer, svettlukt, syrebrist, ståplats, trångt, huvudvärk, irritaion, kyla, värme, nervsammanbrott! Och ja listan går att göra sjuukt lång... Som grädden på moset lyckades jag misslyckas med ett natt-dm. Men som trots lite för många virriga minuter i skogen lyckades räcka till att knipa ett guld. Ibland lyckas ingen helt enkelt! SÅ tack för det!

Idag visade det sig att förplanerade vilodagar är meningslösa! För man har alltid massa saker att göra ändå, typ meningslöst långa historefrågor som går sådär när man har halvt fokus på frågorna och halvt fokus på att man vill sova, och en tredjedels fokus på sina oregelbundna franskaverb som man inte ens tagit ur väskan än! Oj, det där blev tom mer än en hel fokus...Ja ni fattar, inte lätt!

Imorgon får vi se om det blir mer guldsmak... vi hoppas! Och sedan hej SJ! </3 Och sedan, hej borgen! <3

Bortrest.

GET-TO-KNOW-CAMP! Vi hoppas att både jag och min vältrimmade rumpa återkommer vid liv på onsdageftermiddag.

Lev livet mina vänner! (:

Fredagsmys.

Årets första ol-teamsträningar är avslutade! Vilket känns lite grann i vissa kroppsdelar. Men jag ska väl vara glad, jag behövde ju i alla fall inte kräla upp för trappan till the status floor, som vissa andra. Helgen får spenderas på borgen, där det finns en del att göra, som att lära vissa nollor ett och annat! Synden straffar sig själv, som man brukar säga. Undrar till exempel vart någons toadörr tog vägen...

Börjat skolan har man ju också gjort, mer än att man har något att sysselsätta sig med på dagarna så ligger det kanske inte mycket mer positiv i det. Nordenbergsskolan, den lilla skolan med dom stora möjligheterna. Kanske dags att ändra om lite där?

Fredagskvällen börjar lida mot sitt slut, en fin liten skara borgenbor är det som finns kvar här på vårt lilla slott, sm-pasta och bananasplit fixade jag tjockäng och bossen, så mätt och belåten är man:) Vad som händer imorgon får den som lever se! Loppis? K-stad? Träna! Valen är många!

En helguppdatering från världens mittpunkt utlovas återkomma!

nya rader från LW

Det kan va så förfärligt
Det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt
Det kanske var bra

Utlovat babbel.

Back on tha borg! Och jag erskänner villigt, jag gillar det riktigt mycket! Inte förräns man är tillbaka inser man alla saker man saknat. Insåg faktiskt idag en fin sak jag saknat! Min fina adventsstjärna, jag gillar den starkt! Och inget jävla tjaffs om att vadå advent? Det är augusti kristin? För jag har en kalener jag med. Men ett sådant satans arbete som det var att få upp den där skiten, den enda som verkligen vet är väl förmodligen personen som såg proceduren från start till mål, men som konstigt(?) nog inte rörde en fena för att underlätta för lilla mig, som nej kanske inte är den mest händiga person jag mött. Vilket fall som hellst! Den sitter alltså där den sitter, men vadå? Snygg med ett gosigt mysigt ljus (hejdå 60 W fult ljus)

Och äsch nu tröttnade jag plötsligt på att räkna upp saknasaker, men det kommer nog så småningom:) Tejp var det ja! Tejp Tejp! För dom som missat det så pågick det nyligen en disskuskion om tejp, som mycket väl kan vara historiens bästa fixarredskap! Slutsats blir att när det gäller just fixa problem så blir tejpen en outstandig vinnare, men jag vidhåller att användningsområderna ÄR begränsade. Men alltså, är det något du inte bör sakna hemma, så är det en kär rulle sporttejp!

Och så dessa nolllnollnollor! Kanske lite tidigt att uttala sig om dom, men här kan både hissas och dissas! Första nollningen  drog igång ikväll, fyra ord kan väl beskriva den, svett, dansen, tomtjustnu (kan mycket väl hända att detta ord inte fanns, men här gör det det, okej!) , ickeförståelse och  sa jag svett? Vilket resulterar i att mina soffdynor är, fuktiga? Mys.

Skolstart imorgon, godnatt!

DAGENS TIPS! SLIPP DISKEN! ganska så skönt.

End of summer.

Sista kvällen här hemma, imorgon bär det av hem igen. Hem ljuva hem! Sommarlovet har runnit iväg, med både snabba långsamma stunder. Men nu är det borgen som gäller igen! Och jag är exalterad!

Och då ska vi se om vi inte kan få fart på bloggandet igen! Men nu ska jag och mina smaskiga uppätna räkor snart gå och slumra in en sista gång i min hemmasäng, för den här sommaren. Och jaa, det där med att utvärdera sommaren, det få komma en annan gång.

Och hallå allvarligt gud herre lord jesus sankta maria! Hur stor packning får man lov att ha egentligen!? Jag ska vara borta för ett år... Jag ska vara borta för ett år... Jag ska vara borta för ett år... Äsch, skippa samvetsnacket, det funkar då fasen inte ändå!

Farväl åsa med era kära turkosa lyktstolpar
Farväl Österbyn, som jag idag promenerade runt i hotpants och pyamasjacka, alltid något att skriva på sitt cv...Kanske inte, men en merit rikare i alla fall!

Adjöss!

I nästa inlägg.... adventstjärnor, tejp, och en siffra mindre än ett.

brutalt.

Underbara kväll i Göteborg! Markus Krunegård all heder åt hur bra du är, kalla det bra eller dåligt att ett afton kan få en att sväva bort och att ändå känna tårarna svida bakom ögonlocken. Hur kan man träffa så rätt.

Aldrig rätt tid. Aldrig rätt plats.
Det kommer aldrig finnas nåt som heter rätt tid rätt plats


O jag har vart kär o du har vart kär o jag står här o du står här
Hisnande tanke jag vet att du tänkt den. Jag tänker den nu men vad tycker du?
Hur kan du veta säkert? Hur kan du veta klart innan du ens testat?


Är du rädd? Är det så? Du är rädd? Du är rädd?
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig sen får vi se


Inte nu. Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott

Tack och godnatt.

The winner takes it all.

Idag har det mesta av dagen skänkts till syster, skönt att bara få vara lite, tack för en mysig dag, och förlåt för att jag spöade skiten ur dig i monopol, buissnes woman, kanske min nya grej!? Och inget fniss för att vi spelade monopol här nu inte, har man inget för sig så har man inte. Kvällen avslutades med mys i soffan till Australia, riktigt bra film måste jag säga!
Nu blir det sängen som gäller, och hoppas att kunna somna utan de där tankarna, de tankar jag bara inte kan få ur mitt huvud. Godnatt alla få men trogna bloggläsare, men när jag idag kollade igenom toppbloggarna är jag ganska glad över att mina läsare stannar tvåsiffrigt, bloggen verkar ha en tendens att bli jävligt dålig annars.



O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick

allt jag hade förstorat.

090809

Efter ännu en dag i götaland bland värme och västgötar som tappat stinget har nu anna återvänt till hemstaden. Tack för några trevliga dagar! Lite dåligt är det nog att hon inte är kvar längre, hon fick mig på andra tankar. Nu finns mest jag kvar. Jag, som mest består av trötthet, slitenhet och ledsamhet. Det enda bra resultatet från skogen idag var ett enligt kriterierna fullgjort konditionspass! Synd att det inte hör en medeldistanstävling till. Ett försök på banan igen blev inte mer än ett försök.

Dessutom börjar det bli jobbigt att bära på alla dessa känslor och tankar.

Ni kanske undrar var mitt inlägg med gladare nyheter tog vägen? Det gör jag med.
Jag visste att nya dagar skulle komma, men jag visste inte att de skulle bli såhär.

P.s Grattis säger vi alla till Miss fjant, som jorden idag har fått innehava i sjutton finfina år! Snart ses vi igen :)

Hälsoframgång och livsnergång.

Frisk, frisk, frisk! Ja nästan i alla fall, lite mycket hosta när john blund ska hämta mig, och lite ont i några nötter i halsen. Men det blir till att få pröva lyckan lite imorgon i alla fall. Tyvärr blev mitt Götalandsmästerskap en tur till starten, ta min karta och en tur till utstämplingen. Senaste nytt från mitt hus, som för tillfället ju har tagit borgens plats, men snart snart mina vänner ska den rättmätiga ägaren återta sin plats! Med allt senaste update från slottet, mycket gott och smaskigt utlovas i år, vad det blir, ja det kan ju inte avslöjas ännu.

Tjockäng har och kommer få fortsätta någon dag att snylta på mitt hem, där vi ägnat åt oss stranden, stranden, lite stad med hopplösa uppdrag. Vi har det ganska fint, med underbara godnattsagor ur skogssport. Komikerns mästare, ni vet alla vem jag menar, the one and only, Johan Glans! Vi dyrkar dig, älskar dig, vill ha dina barn och drar dina skämt alldeles för mycket. Vi har dessutom i nattens fina skymningen kommit fram till följande, om mr X och mr X tillsammans skulle bilda en avkomma, även också kallat barn. Skulle detta ge följande resultat. En världsmästare i orientering. Eller! En fullkomligt värdelös, omotiverad nolla med total avsaknad av talang. Liten chansning kanske, men...

... Livet är och blir inte alltid som man vill, människor gör, känner inte alltid som man vill, av någon konstig anledning...

En sista nominering går till dagens koling: Mamma Kärnlund. Vem sitter inte och stickar en tjocktröja i sin solstol i trettiogradig stekande sol? Vi gillar det!

dagens ord.

jaha.......

mer än så orkar jag inte blogga idag, vet att det var längesen jag skrev sist, väldigt längesen. Men har varit mycket på resande fot! Prognosen från mitt liv just nu är sängliggande och sjuk, vilket får betyget värdelöst!

Dessutom finns andra besvikelser.... jag hoppas återvända med lite roligare nyheter....

RSS 2.0