,

Cause I saw the end before we'd begun


fem snabba.

veckans bästa? Norge och gutten alexander rybak tar hem melodifestivalen + firande + en frida
veckans sämsta? inte så pigg på livet just nu
veckans värsta? Årets första dopp, gaanska så najs, eller vad säger du fröken finast?
veckans tuffaste? SUPERHJÄLTARNA!
veckans upplevelse? sex timmar kvar tills en färd mot sundsvall och tävlingshelg väntar...

... bäst jag tar vara på tiden som är kvar och stoppar ner mig själv mellan lakanen,
nattinatti små vänner :)

glömde, veckans bild?


one.

I was built to be the best
Number one and nothing less
Leave me to my destiny
I have waited patiently
I have vision' oh I believe
I know I can count on me

So stand up for the champions
For the champions stand up
Stand up stand up

weekend.

Övelevde franskaprovet, och behöver i helgen, endast, begrava mig i resten av läxhögen. Gravhögen är vad det är. Men jag och tjockängen är duktiga flickor och ska nog klara av det mesta medans vi vaktar slottet i helgen. Gårdagen var ganska chill i solen och lite madicken. Tills någon kommer skrikandes i korridoren. Fotboll! Skynda er! Vi måste göra något av våra liiiiiv!! Hade vi något val än att följa med ut på borgengården? Riktigt strongt av några som oftare gör ett vackert hål i luften än i nätet...! Imorgon kommer våra allas kära 0:or och hälsar på så idag blir det städning för att visa borgen från den allra vackraste sidan! Andra förberedelser inför nollorna sker också lite här och där, men det mesta är ganska så hemlighetsstämplat. Men vem längtar inte?
   Vill bara fälla en textad tår för vårat älskade grannhus, varje dag plockas det ner mer och mer och snart är kära talibanhouse endast ett minne blott...

R.I.P

Oj, tio minnuter till avtalad träningstid, underbara distanspass nästa!
PUSS


 

Storstaden och i-landsproblem.

Imorgon är det TORSDAG! vilket betyder att det idag är onsdag, veckans medelpunkt, och träningvärken har gjort sitt antågande... Det blir en liten snabb bloggis innan träningen, det gäller att hitta de små utrymmerna i min späckade tidsplan. I söndags ramlade vi alla in på borgen lite lagom slitna efter helgens strapatser i Den stora Staden. Mycket trevlig resa må jag säga även om smärre missöden inträffade. Vi kom dock alla hem sent om sider, några j-cupspoäng och ett par skor fattigare. Men om inte, några kunskaper om arrangemang.. samt några härliga random happening, rikare!
   Lite kuriosa från vårat rum/korridor/skrubb kan kanske vara en sömnlös fredagkväll då skrivande ligger i sin underslav desperat längtande efter lite sömn, då man lyssnar till den ljuva stämman från tjärnlund ET. Tre viktiga frågor innan läggdags.
1. ALLT om majas frukostvanor.
2. Vad ska vi göra med alla äckliga kläder imorn. (som antaligen skulle ta upp mer plats än vad rummet tillät)
3. Vad är playboy.

En annan erfarenhet rikare blev kristin häromdan då hon efter en lång jobbig ansträngande skoldag (franskalektion) gjorde ett besök på Ica Maxi med sina kumpaner. När man stiger ut öser regnet ner, härligt. När man kommit halvvägs får man damp på sina två kilo mjöl, som man för övrigt förmodligen ska undvika att cykla med överhuvudtaget, som inte vill få jämnvikt i väskan. Fiffig som man är hivar man upp mjölet i cykelkorgen istället. Överst, utan plastpåse. Fan ta dem som kom på att mjölförpackningar ska vara gjorda av papper! De tänkte fan inte på oss cyklande studenter! Till sig själv kan man ju ställa sig frågan, undra varför de kallas torrvaror kristin?

Nu väntar några underbara följande franskadagar, med hopp om att jag överlever, på återseende!

Liberalistiska Manifestet; Ejdammevangeliet vers 2 rad 5

Den 7:e juni är det val till europeiska parlamentet! rösta på piratpartiet annars jävlarrrrr! Jag kan hjälpa er att bli 18.
OBS! Kristna hatar homosexuella. Om de kristna hade fått bestämma hade vi kanske inte hade haft någon Mark Levengood

festanalys?

En liten uppföljning på valborg. Eller ska vi kalla det festutvärdering? Efter en lagom ansträngande skoldag med idrottslektion som avslutning. Ni kan ju själv tänka er tjugo (o)motiverade ungdomar springande på en plan med bara en ska gemensamt. Ingen fattar någonting. Softball stod på schemat....kul. Väntades det våfflor i massor, smaskens. Sedan fortsatte idrottandet (det är ju ändå träna som är våran grej, tror jag iaf...?) Eller ja, det gjorde det bland killarna i alla fall som gick lös med bollen på borgengården med överkropparna bara denna soliga underbara eftermiddag. Tjejerna låg istället och jobbade på att slippa blända sig själva med sina vita benen, diggandes till sommamusiken som strömmade ut från Elmelidens balkong, dregglandes över de svettande överkropparna (läses med smått ironi) Medans disskusionen om svett fortsatte, äckligt vs. sexigt. De som orkade supportade också sitt egna kön i den prestigefyllda brännbollsmatchen som följde. Resultatet har jag tyvärr glömt av, sorry.
   Efter en, för många, välbehövd dusch bar det av till den utspanade grillplatsen nere vid Halen, riktigt fint var det med solen ännu hängandes över träden. Även om inte alla hade lyckats hitta festhumöret idag så var stämningen på topp! Somliga satte sig i marinaden medan andra kämpade vid grillen, fusk var ju självklart tillåtet. Lite förstekning av steken är ju alltid ett recept på att slippa misslyckas. Objudna gäster var endast två och en halv, somliga kanske räknar han som fick syn på sin pappa, jag tror vi alla vet vem jag menar. Två av dem bar uniform. Tack vare en liten förvarning om inkommande löpare låg den mesta förtäringen i säkert, för vissa tom lite föör säkert kanske? hrmhrm.. förvar bland träden. Endast en dunk hittades, och den var det äkta saft i. Vissa var på topp och vissa kunde inte stå på benen. Trevligt, vem vill inte lyssna på konstant engelskareferat inpå småtimmarna?

Kvällen avslutades lite försiktigt på våran allas borg, i våran allas exemplar på hur en lägenhet ska vara städad. Vem har inte tre släggor slängda innanför dörren?
Nej, tack allesammans.
En valborg, med världens, bästa, ol-team.

RSS 2.0