Adjöss.

Imorgon bär det av! O-ringen, Eksjö, 18-24 juli. Fem tuffa etapper och en fin sjätte. Jag kommer få träffa alla, jag kommer få träffa dig. Kan det bli annat än kanon!?

Vi ses där! Och till er andra, I'll be back!

håll till godo!

OJOJ SKÄRPNING! Här kan man ju nästan trott jag gått och trillat av pinn.. men nejnej! så kul ska vi inte ha, höll jag på att säga, haha. Flummigt inlägg here we come! Jag får väl skylla på dessa endorfiner, lyckohormoner, träningseffekt eller vad ni nu vill kalla det! Precis hemkommen från dagens klubbträning där man släpade med sig kachin på ett fint litet intervallpass, mysigt! Annars händer det ju inte så jättemycket roligt här hemma som är värt blogga om, jag menar vem är te.x intresserad av småsaker som att, jag upptäckt min förfärliga rädsla för tveskjärtar, man testat sina målarskills, träffat en av universums drygaste personer, upptäckt att ens ena vän var konstigare än man befarade, eller att en annan var en fin idéspruta. Och vem skulle heller bry sig om att min hund är värre än trätaxen jag hade när jag var liten, den rullade i alla fall lätt framåt på sina hjul, mer än vad man kan säga om denna... Eller som en sådan sak att det kan regna in i tält och en tjockäng kan sova i en vattenpuss. Nä, precis, ni förstår min poäng. Här finns inte så mycket kul att uppdatera om.

Alltså imorgon blir det packkkkingtajm! Och på lördag bär det av! O-ringen here we come! WIIIIIEE! :D

nu blir det kantarellmacka - (förtydligande: det där var ett minustecken...) kantareller

puss!

patetiskt.

Haha, ja jag skrattar åt mig själv, så jävla dålig jag är på att packa. Så mycket som de gjorts de senaste tycker man jag borde varit pro, men icke sa nicke nyfiken. Ställde mig just mitt i rummet och bara ställde mig frågan, har jag packat klart, svaret, ja inte vet jag. Incident två var mitt i mitt packande, och då detta tar på kalorierna var jag tvungen att ta en banan, efter några minuter är bananen dock spårlöst försvunnen. Så istället för att springa och leta efter packanersaker fick man springa huset runt med blodsockernivån nere vid fötterna efter sin halvätna banan! Hello all sick people... Detta får mig att tänka på min saknade borg, där fanns alltid någon lite extramamma att be om råd om vad som skulle ner i väskan.

Packa ja, jag sticker nämligen strax till någonstans i närheten av ullared, där årets hallands 3-dagars går av stapeln! Lycka mig till mina vänner, bara att hoppas att hallandsterrängen ger mig en fin fördel, hrmm...
Så befinner mig alltså på en camping tillsammans med my loved ones and tjockängen (;)) i helgen. Om ni tror att jag kommer förgöras av tristess eller regna bort så kan ni ju alltid skicka ett litet sms till min faktiskt NYA telefon, vem vet, jag kanske lyckas svara.

Nu ska jag packa ner överdragsjacka! nära ögat...

byyyye

till bredfet, en vän i ur och skur

Ett piggare inägg utlovades! Och man vid sina ord som man är (låter bara inte bra med kvinna där...) så kommer här ett! Precis hemkommen från tjogethelgen. En tillställning som innehöll det mesta tjoget ska innehålla, stekande sol, blöta regnskurar, en och annan åskknall, skratt leenden och rikligt med mygg! Dessutom lite oförglömliga ögonblick...Själva lagets prestation är väl kanske inte något att hänga i julgranen, så det passar inte in i detta inlägg! Dessutom är det ju ändå inte säsong för sådana... Tack alla för en trevlig helg i alla fall!
   Jag lär snart däcka i min säng, försök inte sova med mygg som sängkamrater, av total utmattning, men först ska jag svääva iväg och packa upp min väska, lite ordning på torpet får det ju vara!

Ni vet ju alla att jag tillbett en rad olika väsen, ingen verkar ju dock riktigt lyssna. Så skitsamma till vem! Men låt mig ha riktigt jävla kul! Det sägs visst att tiden går fortare då...

Från ett litet moln på väg till sängs, kristin

livet är livsfarligt

Jaha kära vänner, det är ta mig fan ett under att jag sitter här, djävulen har spårat upp mig kära beundrarläsare, och inte fan vet jag vem som har tjallat! Vad som började med en väckning ur min skönhetssömn sådär vid halv fem snåret med skön(?) fågelsång vid huvudkudden. Sömnen oåterkallig... Tog en sväng kring att dundra huvudet i garderobsdörren, eller var det kanske garderobsdörren i huvudet... Har nu, förhoppningsvis, avslutats i att kristin endast! skulle flytta en flaska hudlotion från byrån till sin plats, men vad får man för att man försöker vara ordningsam!? Jo, kristins allra första vinst som liten orienterare dundrar i golvet och går i tusen bitar. Att det sedan var en ruskigt gräsligt ful porslinshäst gör inte sorgen mindre. Med tanke på hur själva orienteringen som sport går just nu, kanske detta är ett tecken... lägg av... Ett annat tecken kan ju vara att jag knappt kom hem livs levande från dagens träningsstrapatser där jag för en liten stund undrade vilken idrott jag valt att ägna mig åt, orientering vs. bergsklättring.

Eftersom mitt liv allmänt går i moll just nu så ger jag det som ursäkt till detta tragiska inlägg. Om inte gud, djävul, ödet/anything else, bestämmer sig för att sätta stopp för mitt levande innan jag hinner krypa till sängs så lovar jag återkomma med ett något livfullare inlägg.

Och jag höll nästan på att glömma, ****** ******, om du läser detta. När jag blir vän med gud, djävulen, ödet/anything så kommer du torteras, berövas på all lycka, för att slutligen avlida en mycket plågsam utdragen död.

Hej!

:/

Kan inte den här satans förbannade veckan bara ta slut, om jag hade trott på gud så skulle man kunna tro att jag massmördat några änglar. Fy fan vad allting går åt helvete...jag hatar det här...

Behövde bara säga det, så.
Om någon har en glad nyhet så tas det tacksamt emot.

Och just det ja, jag hade varit och klippt mig ja... om någon intresserar sig av resultatet så blir det väl ett godkännt kanske.

Nu ska jag sticka till en ängel som jag i alla fall inte tänker ta livet av, adios


RSS 2.0