Here comes the sun... eller?

Jag är igång! Syftar såklart inte på bloggandet. Utan för min alternativa träning inför sommarens höjdpunkt O-ringen. Medan andra följer elitens tips med att slipa formen och lusläser in sig på vad de olika etapperna har att bjuda på. Så ligger min form någonstans i kölvattnet, och mellan den och mig ett antal sjukdomar. Satsar istället på att grundträna mig medans jag inser att oops, att det bara är 40 dagar kvar. Så nu är det till att ligga i! Tror beklagligt nog dessvärre inte på, efter ett antal försök, det där med att vila sig i form. Intervallerna har aldrig varit jobbigare och benen aldrig mer stumma, men om träningen är jobbig borde man väl i alla fall vara säker på att den ger något. Eller?

Har dessutom påbörjat mitt sommarlovslöfte. Vid non-beach väder är det röja ditt rum som gäller. Följ endast paragraf ett, släng så mycket som möjligt! Med hänsyn till paragraf två, slänga kartor är en dödssynd. Och med tanke på 14 grader och moln hinner jag nog städa mer än mitt eget rum...
Som grädde på moset har jag dessutom löst årets stora shoppingproblem, den fruktade och hänsynslösa bikini-letningen. Det självförtroendemosande och besvikelsefulla letandet som får dig att inse att din kropp inte är gjord för bikini. Resultatet, som vanligt, efter x provrum, ungefär godkänt.

För att jag inte ska låta allt för bra nu, ska jag nu lägga mig i soffan och stoppa en delikat godisbit i munnen :)

P.s Som vanligt, en lämnad borg, är en saknad borg.

Hur fasen säger man hejdå på franska? (den här framgången tillfaller dig, Boel)

RSS 2.0