The walk of life.

Livet på en borg, och lite till. Rätt bra titel faktiskt med tanke på att lite, till. Var precis vad det blev. Men det visar också på hur livet på den där borgen var. Uppptaget, och fyllt med så mycket annat än blogg och skriverier. Kanske hade jag också svårt att veta vad jag skulle skriva om, vad jag åt till frukost, dagens outfit och andra obetydliga ting har ju tyvärr aldrig varit min grej.
Det lite roliga med att skriva detta är att ingen kommer läsa det, tänkte jag, vilket var fel eftersom jag kom på att det visst finns något vid namn bloglovin, och att några precis trodde att dom såg fel på skärmen när det uppdaterade om att det hänt något på denna stendöda sidan.
Välkommen till rätt sida blekinge var det någon som sa, Both side of the story, västra blekinge fick tre år och nu ger jag östra sidan en chans. Karlskrona it is! Eller var det indien.. curry luktar det i alla fall. Annebo är mitt nya hem för en tid framöver, inte gräddhyllan precis, snarare kryddhyllan. Drog jag just något sorts kryddskämt...?
Hursomhellst har det efterlysts en inflyttningsfest. De som tar sig tid att läsa detta inlägget har en självskriven plats på VIP listan. Här är ju inte allför stort, så först till kvarn... Borde inte sagt det där, kommer känna mig skitdum när jag inser att alla mina bekanta har flyttat till hundra olika ställen i Sverige och är brutalt för upptagna med sina egna liv för att ha tid för en litet ettaparty...
Den som läser mellan raderna kanske i sin enfald nu tror jag att har väckt bloggen till liv för att blogga om mitt nya fantastiska liv som stadsbo. Till alla er skulle jag bara vilja förtydliga att inga sådana löften har avlagts.
Den som lever får se!
By the way, borde kanske ändra den där rubriken, Livet på en... pinne?

RSS 2.0