Urk på burk.

Jag har kommit fram till att om man vill hänga med i mitt liv så ska man läsa min blogg! Oj, tappade ett inte där i mitten.... Så mycket som händer som inte hamnar här, så mycket jag vill ta med men som glöms bort och inte hinns med. Man skulle ha haft en bok med sig där man kunde skriva ner allt innan man glömde bort det, en bloggkomihågbok. En sådan bok ska jag skaffa. Jag kommer inte på något roligt att skriva om och klockan tickar förbi läggdags. Med risk att låta desperat så kan ni väl ge mig lite förslag om vad jag kan skriva om:) (Känner ett starkt ÖK, BLÄ på min blogg just nu...)
Så länge får vi köra på en klassisk upp-date lista:

* jag har nästan frusit ihjäl en kall natt. Och då menar jag så nära man någonsin kan komma med livet i behåll!
* jag har knipit några oväntade j-cupspoäng, eller borde jag säga mina första.
* jag har blivit räddad från ensamheten
* jag har flummat en kväll på tallbackens vandrarhem
* jag har fått se båda ljusa och mörka stunder
* jag har blivit frisk, och det ska behållas!
* jag har saknat
* på torsdag är det våffelkalas med bb's
* på torsdag är det grillning, eldning och allt sånt där
* på torsdag är det happy day
* på torsdag är det F E S T
* på torsdag är det.....valborg...

Fram med klena åsikter nu för fasen! Eller så får ni stå ut med dessa nödlösningsuppdateringar tills dödagar.
Imorgon kommer jag känna det som att det vore omöjligt att stiga ur sängen eftersom någon tydligen manglat min kropp ett antal gånger, innan jag inser att det bara är vanlig gammal hederlig träningsvärk. Är det inte underbart!

friday night.

    It's friday night! Och lovet börjar närma sig slutet, och tro mig, de sista dagarna har verkligen inte blivit mycket gjort, men kristin har kännt sig småkrasseligkrasslig och vilat upp sig, allt för att undvika sjukdom. Och i skrivande stund så känns det lagom friskt!
   Förlåt mina synder gud (anna) att jag inte bloggat varje dag av mitt lov.
   Imorgon bär det av ner till Perstorp! A big reunion av alla kära varelser som jag har saknat under min hemvistelse.
För alla er ickeorienteringsnördar så låter det förmodligen ganska ointressant, men det är upplevelse utöver det vanliga. Det är dags för årets sedvanliga 10-mila! Vårsäsongen har dragit igång och i början av mars börjar snacket om laguppställningen gå i klubbstugorna. Några har redan hunnit dra på sig skador och vårförkylningarna härjar, men vissa har lyckats vässa formen. 10000 orienterare samlas under ett dygn kring, en för en natt, uppbyggd samlingsplats. För vissa är det full tippning om vilket lag som tar hem segern, medan andra bara bryr sig om gemenskapen för en natt. När några förtvivlat försöker få sig en blund i ögonen i sitt militärtält, för att framför sig ha en lagom lång sträcka under nattens småtimmar, är speakerns ljud allt annat än vaggvisa. Sitter andra i sina sovsäckar framför storbildskärmen och tar sig en lur då och då. Några samlar sig kring upploppet för att se "tåget" en lång rad lampbeklädda löpare trötta kämpa sig i mål efter arton km i den mörka skogen. Stämmingen är densamma överallt! Det är känsla mina vänner! Och att få dela den med de bästa! Hoppas ni alla får en lördagkväll som i alla fall inte får stryk i hästlängder av min.
   Till slut  vill jag bara passa på att säga frrruuuurkkkBLÄÖK#%&#%#&!pfppptt"#"#"AAHH! sådär irriterad har jag blivit på den jävla flugan som suttit och stört på min skärm!! ojdå, hetsade visst upp mig lite där...

Jag säger bara SATURDAY NIGHT FEVER!

mmm...

P.s Måste bara säga att jag väldigt gärna skulle vilja ha en stor och mysig kram just nu...
Och visst blir man lite kramsugen när man ser dethär :)


D.s

I will survive!

   Här sitter man på lov med lika mycket huvudvärk som man har pluggböcker upp över öronen... När jag blir skolminister ska jag införa en lag om att det borde blir förbjudet med plugg på skollov. Hur skulle hon kunna bli skolminister tänker ni nu, men va fan, någon gjorde ju ägghuvudet Jan Björklund till skolminister så, varför inte jag?
Inte för att låta negativ, men idag är en ganska negativ dag så ni får stå ut med mitt samhällskritiserande. Senast idag bläddrade jag i tidningen och läste om utredningen av mordet på Alexander Wallberg, ni vet killen som promenerar ut genom sin port och får en kula i sig, smack. Välkommen till det fantastiska landet, Sverige. Okej man kan inte bli upprörd för alla brott i Sverige som inte får en lösning. Men själv så tror jag ju ganska stenhårt på att Alexander bara råkade vara killen som befann sig på helt fel plats (hemma?) vid helt fel tillfälle (en vanlig tisdagmorgon?) Vi vet alla att maffian finns här och där och vi kan förmodligen inte lösa upp alla heller. Och ärligt talat, jag skiter faktiskt fullständigt i hur de sköter sina affärer, och om de vill göra det genom att skjuta ihjäl varandra så skjut på. Men det minsta ni kan se till att klara av är väl att skjuta på rätt kille! Eller? Tycker inte att det är sådär väldigt mycket begärt... Nej, bland det som finns att vara rädd för eller oroa sig för i vårat samhälle. Så är det inte risken att bli våldtagen en mörk kväll i stan som skrämmer mig, för det är faktiskt sådant du själv kan påverka. Är man så korkad så man väljer en mörk gata hem, ensam, i höga klackar och kort kjol, så utsätter man sig själv för risken. Men att inte våga gå ut genom sin port på morgonen utan att ha kikat bakom gardinen först, så att ingen står och väntar på att sätta en kula i dig. Känns lite mer osäkert. Inte för att få det att låta som att varannan gubbe blir nerskjuten varannan morgon. Men ska det ens få förekomma? Om något skrämmer mig, så är det sådant. Nej, jag har en del att ta tag i när jag början min stora karriär som politiker.

   På tal om nyheter, alltid lika (o)intressant hur tre lika (o)intressanta blondiner använder sina bloggar som mobbningsverktyg. Tror nog att deras bloggar mejar ganska många fler besökare om dagen än min lilla blogg. Kanske ska börja viktmobba någon lite.... någon som känner sig manad? Har några (o)intressanta förslag...

Glad påsk, har nog glömt att säga det. Men efterskott funkar alltid.
   
  

hej.

Så mycket jag skulle vilja säga. Så mycket jag skulle vilja förklara. Så mycket jag skulle vilja fråga.
Men orden sviker mig.

bilderna får tala.

Shit, jag får skrivkramp bara av tanken på hur mycket jag skulle behöva skriva för att ta igen allt sen sist. Men tror du inte att man får en fullkomligt genial plan! Jo självklart. Man hörde ju en gång om att en bild säger mer än tusen ord, så varför inte utnyttja lögnen? Kanske är det skönt att ni kan få slippa min malande skrift och får utnyttja era vackra ögon istället, så varsåGOD! :)


Solen har lyst och givit oss några riktigt vackra dagar! Där man kunnat spendera eftermiddagen med några lika vackra tjejer på en solig borgengård.


Man har fart hem en helg till den finafisken staden Göteborg. Tillsammans med familjen Tjernlund och några adoptivsoner plus övrigt bihang.


Förutom att vi kanske glömde elitsidan hemma så var det en fantastiskt rolig helg (även om bilden kanske dock säger motsatsen) Tack allesammans!


En grillkväll med bruttsen var man ju också tvungen att hinna med innan lovet. Riktigt mysigt blev det faktiskt. Hugo the future grillmaster dök upp och stod självklart till tjänst, blev mumsfilibabba!

   Nu är jag alltså hemma på lov en hel vecka och ska proppa i mig massa mat och godis. En del tävlande blir det också hemma i lilla hallandskogarna. En riktigt GLAD PÅSK till alla era små ägg.

godafton

Han är bäst.

PAJJALA SUNRISE
Tag ett hyfsat rent glas.
Häll upp en tredjedels kvarting
Skär en skiva falukorv
Snitta skivan från mitten och utåt.
Garnera glaset med korvskivan.



/ Adam

Krypande krokusar och självinsikter i vardagen.

ojoj, blivit ett litet blogguppehåll här märker jag, men när vardagen  drar på som vanligt så hinner man inte riktigt med. Jisses, jag har ju tom börjat planera mina eftermiddagar, detta trodde jag aldrig om mig själv... Men bevis finns, igår vid vårt kära matlag sitter Kristin och trycker i sig sin sista laxbit för den där åttonde intervallen! Och kommer på att jisses vad mycket hon ska hinna med. Klockan är redan halv sju! Men planen lyder

18.30: Hushållsgöra (och ja för er kära (bortskämda) barn som fortfarande bor hemma och inte insett betydelsen av detta ord än så innebär det diska tvätta och allt annat tråkigt ni kan tänka er.
19.00: Intensivt franskapluggande
19.40: Kontakt med omvärlden
20.00 Sing Star hos tobban (som tyvärr visade sig vara okontaktbar vid något som stavas dubbelv o dubbelv)
21.00 Glasskalas!
22.00 Börja överväg tanken på att gå och lägga dig... (ingen utvärdering krävs)

Andra extremt viktiga saker är att jag inte kan röra mig idag, tror jag har träningsverk i alla muskler jag har, vet att det inte är så många, men i alla fall. Så ni får ursäkta mina okontrollerade rörelser. Men jag håller med Hanna, visst är det underbart och vakna upp och känna att man fått börja träna igen! För visst fan ska det kännas!

Tänkte passa på att tala om en annan insikt om mig själv, har alltid pratat om att min favoritårstid är sommaren eller vintern och aldrig kunnat bestämma mig, somliga pratar om att dom är höstmänniskor. Men nu vet jag vad jag är, jag är en vårmänniska! För finns det något härligare än att komma ut på eftermiddagen och känna en vaarm vind stryka en över kinden, att på intervallträningen upptäcka att man tagit en om inte två tröjor för mycket på sig. Och finns det något mer hoppfullt än att höra fåglarna kvittra och se krokusarna krypa upp ur marken. Nej, våren är hopp! Och efter en jobbig och tung dag, så gör en hemfärd i det vackra vårvädret en på riktigt behövligt BRA humör!

Nu ska jag lämna understället kvar i byrålådan och ut i 100 meters ingemansland! dags för teknikträning.

Släpp alla lös! Det är vår!

RSS 2.0