festanalys?

En liten uppföljning på valborg. Eller ska vi kalla det festutvärdering? Efter en lagom ansträngande skoldag med idrottslektion som avslutning. Ni kan ju själv tänka er tjugo (o)motiverade ungdomar springande på en plan med bara en ska gemensamt. Ingen fattar någonting. Softball stod på schemat....kul. Väntades det våfflor i massor, smaskens. Sedan fortsatte idrottandet (det är ju ändå träna som är våran grej, tror jag iaf...?) Eller ja, det gjorde det bland killarna i alla fall som gick lös med bollen på borgengården med överkropparna bara denna soliga underbara eftermiddag. Tjejerna låg istället och jobbade på att slippa blända sig själva med sina vita benen, diggandes till sommamusiken som strömmade ut från Elmelidens balkong, dregglandes över de svettande överkropparna (läses med smått ironi) Medans disskusionen om svett fortsatte, äckligt vs. sexigt. De som orkade supportade också sitt egna kön i den prestigefyllda brännbollsmatchen som följde. Resultatet har jag tyvärr glömt av, sorry.
   Efter en, för många, välbehövd dusch bar det av till den utspanade grillplatsen nere vid Halen, riktigt fint var det med solen ännu hängandes över träden. Även om inte alla hade lyckats hitta festhumöret idag så var stämningen på topp! Somliga satte sig i marinaden medan andra kämpade vid grillen, fusk var ju självklart tillåtet. Lite förstekning av steken är ju alltid ett recept på att slippa misslyckas. Objudna gäster var endast två och en halv, somliga kanske räknar han som fick syn på sin pappa, jag tror vi alla vet vem jag menar. Två av dem bar uniform. Tack vare en liten förvarning om inkommande löpare låg den mesta förtäringen i säkert, för vissa tom lite föör säkert kanske? hrmhrm.. förvar bland träden. Endast en dunk hittades, och den var det äkta saft i. Vissa var på topp och vissa kunde inte stå på benen. Trevligt, vem vill inte lyssna på konstant engelskareferat inpå småtimmarna?

Kvällen avslutades lite försiktigt på våran allas borg, i våran allas exemplar på hur en lägenhet ska vara städad. Vem har inte tre släggor slängda innanför dörren?
Nej, tack allesammans.
En valborg, med världens, bästa, ol-team.

Kommentarer
Postat av: bredis

den toaletten som man kommer till om man lyckas ta sig förbi släggorna har jag kissat på. det du!!! ;)

2009-05-01 @ 22:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0