And if you want me to be real deep, I hook you up with some poetry.

Senaste istiden, vintern 2010. Jo tack vi vet. Men gör inte alla kalla nätter, alla frusna cykelväxlar och hala träningsrundor värmen så mycket underbarare när den kommer? Retorisk fråga. Man har visserligen hört ett och annat gnäll, stön och klagomål denna dag, men det gjorde inte dagen sämre. Lite brända axlar, smält glass, borgengårdshäng och årets första upptäckt av att borgen faktiskt kan vara rätt sval innuti. Mysstund på balkongen i stearinljusets sken när klockan närmar sig elva, bara vinet som saknades. Ja ni hörde rätt, sommaren första dag var här idag. Och även om den kanske imorgon inte är mer än några förkolnade tändstickor och en alena glasspinne i borgengräset. Så kommer vi alla minnas den, och trots att min kropp inte mår som den borde och att saker och ting gör ont. Så fanns ju dagen här, precis som människorna man satt under en filt med en sen borgenafton.

Vet inte vad de kallar det, men det är något i stil med " de små ljuspunkterna i vardagen " Tror jag har börjat inse vad det innebär.

Snart drar studenterna och börjar nya liv. Kanske detsamma kan hända på den här sidan!? Om någon fortfarande kommer ihåg vägen hit vill säga...

Adjö och godnatt från ett ännu soligt, världens bästa i sitt slag, borgen.

Kommentarer
Postat av: bredis

vad i hela friden. Ett inlägg? , fettttttt

2010-05-21 @ 10:48:53
Postat av: you know who

riktigt fett! inte illa!

2010-05-21 @ 15:18:47
Postat av: Susanne

Trevligt med en uppdatering tycker jag, den var efterlängtad. =) Vad mysigt det låter, balkonghäng i sommarvärmen är toppen. Idag lyser sommaren med sin frånvaro (iaf i denna änden av Blekinge) men vi får hoppas den återkommer snart.

Vi ses nog på torsdag.

2010-05-25 @ 11:29:23
URL: http://susanned.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0