En cykelsaga.

The story begins! Annas cykelvanor hade inte varit de bästa under några veckor, cykeln har punka, och lat som anna är tänker hon ju minsann inte laga den, varje morgon pumpar anna cykeln och kör till skolan, och varje eftermiddag har den lilla luft som finns kvar i däcket inte ork att ta anna upp för den beryktade volvobacken, anna går hem! Den här proceduren fortgår tills den dagen annas far ger anna ettt ultimatum. Anna får inte cykla mer på cykeln föräns anna lagat punkan. Och anna får INTE gå till den ökände cykelturken och betala en tredjedels förmögenhet för att få den lagad. Så vad, gör, anna!?     (10st anna)

The story continues. Efter en god välkomstmåltid med en fin välkommentillbaka drink till Frida (våran nygamla numera neger som vi tagit tillbaka från Hawaii) Tar sig anna och frida ner mot cykelskjulet, tio minuter senare återvänder dom. Skiftnyckel är ett plus när man ska skruva av hjulet har dom kommit fram till. Att få bort annas muttrar som förmodligen inte rört på sig sedan stenåldern krävs ett par riktiga mansarmar för att få loss. Några sådana hade vi dock inte, så wibis fick duga! Efter att sedan ha räknat ut att man måste få av däcker för att komma åt den luriga slangen som gömmer sig innanför. Vilket antagligen hade gått betyydligt lättare med ett verktyg som är till för det. Skitsamma, bänd på! Det går tillslut efter ett antal skratt, fniss och misslyckanden. Kan ha varit så att wibis hjälpte till lite här med (men det blundat vi för) Upp och bada lilla slangen, hitta hålet, plåstra slangen! Endast ett projekt kvar, bygga ihop cykeln! Vilket skulle visa sig vara icke det lättaste. Att få den luriga slangen att stanna på sin plats, skruva skruvar åt rätt håll eller veta vilken del som ska vara var är faktikst inte helt enkelt! Men till slut sitter allt! Eller? Jag tar en cykeltur längs med korridoren, men oj, det går inte att trampa! Kejdan har hoppat av. Och som alla andra kejdor har den en symptom att göra det ett par gånger till. Men sen! Då funkar det, eller? Nej! Slangen kryper uuut! Ut med luften och pumpa om. Med ett ganska så förlängt liv tack vare ett antal skrattanfall och med ett antal fina video i bagaget blir vi iaf klara. Pip! Klockan stannar på dryga en och en halv timme! Och vi ger oss i rasanade fart iväg för att hitta vanish! OLJA PÅ BYXORNA!

Nu är mina ben trötta efter dagens utflykt i skogen, vilken förresten inte gick något vidare, men Grand Slam titeln blev i alla fall min, vilket innebär att jag har en otymplig kartongbit, kanske en check. Och lite blommor som jag kommer ta dö på! Yes!

Glömde säga! Jag kan totalt absolut garanterat inte, snitta blommor. Massakera/stycka möjligtsvis?

Kommentarer
Postat av: bredfelt

TACK FÖR HJÄLPEN KÄRA SNÄLLA SÖTA KRISTIN!!! :D:D:D

(ta vara på att jag sa(skrev) sådär. Sådana komplimanger lär inte komma igen)

2009-11-01 @ 21:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0